Bliv en del af Danmarks største panel af unge

Som medlem af Generation Labs panel, bliver du løbende inviteret til at deltage i undersøgelser, hvor virksomheder og uddannelsesinstitutioner med din hjælp bliver klogere på deres image, deres produkter og deres kommunikation. Oftest vil du modtage spørgeskemaer. Nogle gange spørger vi også, om du vil deltage i fokusgruppeinterviews eller telefoninterviews.

Du kan til enhver tid melde dig ud af panelet, og du er ikke forpligtet til at deltage i undersøgelser. Det er 100% frivilligt!
Hver måned udtrækker vi en række vilkårlige vindere, der vil modtage fede præmier.

Er du meget aktiv har du større chance for at vinde. Du modtager nemlig lodder for hver undersøgelse, du deltager i. Jo flere lodder, jo større chancer er der for at vinde.

Tilmeld dig herunder!

Udfyld dit navn og e-mail og lad os komme igang

 

Sådan virker det

  • 1. Du tilmelder dig Generation Lab.
  • 2. Du bliver inviteret til relevante undersøgelser.
  • 3. Du får lodder, for hver undersøgelse. Jo flere undersøgelser, jo større chance for at vinde fede præmier!
0
Besvarelser
0
Tilmeldte
0
Spørgsmål besvaret

Om Generation Lab

Generation Lab er Danmarks største panel af unge. Hver måned foretager vi undersøgelser for virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Meld dig ind i Generation Lab allerede i dag og vær med til at præge fremtidens uddannelses-, job- og karrieremuligheder. Ud fra de oplysninger du giver os ved din tilmelding, sender vi dig løbende relevante spørgeskemaer. Vi håber du vil deltage i de mange spændende undersøgelser.

Som en del af Generation Lab er aktive deltagere også med i vores månedlige præmielodtrækninger, hvor du kan vinde en række fede præmier.

Konkurrencer
Deltagelse i vores undersøgelser udløser lodder i konkurrencen om præmier. Hver måned udlodder vi to vindere af 2 x biografbilletter samt gavekort til GoGift, og desuden udtrækker vi hvert halve år en vinder til vores hovedpræmie, en Soundboks 3! Desto flere undersøgelser du gennemfører, desto flere lodder får du i puljen præmierne. Vær opmærksom på, at du kun for lodder, når du gennemfører undersøgelsen.

Offentliggørelse af vindere
Alle vindere kontaktes direkte pr. e-mail. Vinderen af vores halvårlige hovedpræmie offentliggøres desuden på Generations Labs Facebook-side (facebook.com/generationlab).

Præmier
Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Medlemmer er skattepligtige af de præmier de modtager, og det er medlemmernes eget ansvar at angive værdien af de modtagne præmier på selvangivelsen. Vindere kontaktes direkte pr. e-mail. Såfremt den pågældende vinder ikke svarer inden for 14 dage, videregives præmien til et andet udtrukket medlem.

Anonymitet og fortrolighed / Persondatapolitik
CompanYoung gennemfører alle undersøgelser i henhold til Datatilsynets retningslinjer for indsamling og opbevaring af personoplysninger. Dine oplysninger vil udelukkende blive anvendt til udarbejdelse af undersøgelser og vil IKKE blive delt med 3. part eller brugt i markedsføringsøjemed.

Når du tilmelder dig Generation Lab, skal du være opmærksom på, at du giver dit samtykke til, at Generation Lab må sende dig mails, der kan omhandle nye undersøgelser eller information om nyt fra Generation Lab. Du giver tillige Generation Lab tilladelse til uden forudgående varsel at slette dine afgivne oplysninger i systemet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at framelde dig Generation Lab. Dette kan du læse mere om i punktet ”Udmeldelse af Generation Lab”.

CompanYoung forbeholder sig retten til at ændre nærværende ”vilkår og betingelser” for deltagelse i Generation Lab. Såfremt der foretages ændringer vil alle medlemmer modtage en e-mail med de ændrede/opdaterede forhold.

Udmeldelse af Generation lab
Du kan til enhver tid framelde dig Generation Lab igen ved at aktivere linket ”afmeld”, som befinder sig i bunden af alle mails, du modtager fra os. Udmeldelse af Generation Lab kan også ske ved at rette kontakt direkte til .

Kontakt
Alle henvendelser vedrørende Generation Lab bedes rettes til  eller på telefonnummer 74 31 33 63