Bliv en del af Danmarks største panel af unge

Som medlem af Generation Labs panel, bliver du løbende inviteret til at deltage i undersøgelser, hvor virksomheder og uddannelsesinstitutioner med din hjælp bliver klogere på deres image, deres produkter og deres kommunikation. Oftest vil du modtage spørgeskemaer. Nogle gange spørger vi også, om du vil deltage i fokusgruppeinterviews eller telefoninterviews.

Du kan til enhver tid melde dig ud af panelet, og du er ikke forpligtet til at deltage i undersøgelser. Det er 100% frivilligt!
Hver måned udtrækker vi en række vilkårlige vindere, der vil modtage fede præmier.

Er du meget aktiv har du større chance for at vinde. Du modtager nemlig lodder for hver undersøgelse, du deltager i. Jo flere lodder, jo større chancer er der for at vinde.

Tilmeld dig herunder!

Udfyld dit navn og e-mail og lad os komme igang

 

Sådan virker det

 • 1. Du signer op til Generation Lab.
 • 2. Du bliver inviteret til relevante undersøgelser og analyser.
 • 3. Du får lodder for hver analyse du deltager i. Jo flere lodder jo større chancer får du for at vinde fede præmier.
0
Besvarelser
0
Tilmeldte
0
Spørgsmål besvaret

Seneste vindere

 • Cecilie fra Frederikssund (1 års Spotify Premium)
 • Celina (To biografbilletter)
 • Henriette fra Ikast (To biografbilletter)
 • Julie fra Grenaa (To biografbilletter)
 • Sofie fra Nibe (iPhone 7)
 • Cecilie fra Frederikssund (1 års Spotify Premium)
 • Celina (To biografbilletter)
 • Henriette fra Ikast (To biografbilletter)
 • Julie fra Grenaa (To biografbilletter)
 • Sofie fra Nibe (iPhone 7)

Om Generation Lab

Generation Lab er Danmarks største panel af unge. Hver måned foretager vi en lang række undersøgelser for virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Meld dig ind i Generation Lab allerede i dag og vær med til at præge fremtidens uddannelses-, job- og karrieremuligheder. Ud fra de oplysninger du giver os ved din tilmelding, sender vi dig løbende relevante spørgeskemaer. Vi håber du vil deltage i de mange spændende undersøgelser.

Som en del af Generation Lab er aktive deltagere også med i vores månedlige præmielodtrækninger, hvor du kan vinde en række fede præmier.

 

Konkurrencer

Alle undersøgelser udløser lodder i konkurrencen om månedlige præmier. Der trækkes lod om præmierne blandt alle de gennemførte besvarelser, og KUN gennemførte besvarelser. Foruden månedlige præmier som f.eks. biografbilletter og Spotify Premium abonnement får alle deltagende i vores undersøgelser også lodder i puljen om en stor præmie (typisk en iPhone 7) som udtrækkes kvartalvis. Med andre ord, jo flere undersøgelser du deltager i, desto flere lodder får du i puljen om den kvartalvise præmie.

 

Offentliggørelse af vindere

Alle vindere kontaktes direkte pr. e-mail. Alle vindere offentliggøres desuden på Generationlab.dk samt på Generations Labs Facebook-side (facebook.com/generationlab). Du finder en samlet oversigt over de aktuelle vindere her. Hvis et medlem ikke ønsker sit navn offentliggjort, såfremt denne udtrækkes som vinder, skal henvendelse herom ske til kontakt@generationlab.dk.

 

Præmier

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Medlemmer er skattepligtige af de præmier de modtager, og det er medlemmernes eget ansvar at angive værdien af de modtagne præmier på selvangivelsen. Vindere kontaktes direkte pr. e-mail. Såfremt den pågældende vinder ikke svarer inden for 14 dage sendes yderligere 2 rykkermails. Såfremt den pågældende vindere heller ikke reagerer på rykkermailsene, videregives præmien til et andet udtrukket medlem.

 

Anonymitet og fortrolighed / Persondatapolitik

CompanYoung gennemfører alle undersøgelser i henhold til Datatilsynets retningslinjer for indsamling og opbevaring af personoplysninger. Dine oplysninger vil udelukkende blive anvendt til udarbejdelse af undersøgelser og vil IKKE blive delt med 3. part eller brugt i markedsføringsøjemed.

Når du tilmelder dig Generation Lab, skal du være opmærksom på, at du giver dit samtykke til, at Generation Lab må sende dig mails, der kan omhandle nye undersøgelser eller information om nyt fra Generation Lab. Du giver tillige Generation Lab tilladelse til uden forudgående varsel at slette dine afgivne oplysninger i systemet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at framelde dig Generation Lab. Dette kan du læse mere om i punktet ”Udmeldelse af Generation Lab”.

CompanYoung forbeholder sig retten til at ændre nærværende ”vilkår og betingelser” for deltagelse i Generation Lab. Såfremt der foretages ændringer vil alle medlemmer modtage en e-mail med de ændrede/opdaterede forhold.

 

Udmeldelse af Generation lab

Du kan til enhver tid framelde dig Generation Lab igen ved at aktivere linket ”afmeld”, som befinder sig i bunden af alle mails, du modtager fra os. Udmeldelse af Generation Lab kan også ske ved at rette kontakt direkte til kontakt@generationlab.dk.

 

Kontakt

Alle henvendelser vedrørende Generation Lab bedes rettes til kontakt@generationlab.dk eller på telefonnummer 74 31 33 63